Saci filtranti

 • Sacchi-Filtranti-Standard-Allied-Filter-System

  Saci filtranti

  Sistemul de filtare cu saci filtranti este unul dintre cele mai populare metode de filtrare pentru aplicatii de proces pentru lichide. Acesta constituie un sistem versatil, rentabil si consistent de filtrare adecvat pentru o gama larga de aplicatii, de la cele mai mici pana la cele industriale.
  Carcasele pentru sacii filtranti sunt disponibile intr-o gama larga de materiale și dimensiuni și se preteaza pentru orice tip de fluid si debit in intervalul de debite 5-640 m3/h. Inlocuirea sacilor filtranti se face dintr-o gama larga de medii filtrante.
  Mediul de filtrare al sacului filtrant se determina in functie de dimensiunea particulelor ce trebuie indepartate (0.6-1500 microni), tipul particulelor ce trebuie indepartate (deformabile sau nu), gradul de retentie necesar (60-99.98%) si compatibilitatea mediului de filtrare din punct de vedere chimic si termic.

  Particulele sunt retinute in interiorul sacului filtrant, permitand manipularea si eliminarea usoara, ceea ce constituie un beneficiu deosebit pentru aplicatiile care implica agenti chimici agresivi.