Membrane osmotice CPA

Apa ultrapura este esentiala in mai multe aplicatii industriale. Membranele CPA sunt recomandate pentru aplicatiile de inalta puritate incepand cu industria farmaceutica, pana la cea energetica.
Membranele CPA cu o configuratie de tip spirala sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si ofera performante de neegalat cu cele mai ridicate rate de rejectie a sarii pentru aplicatiile de apa sarata. Performantele ridicate, eficienta si rentabilitatea, fac din membranele CPA alegerea perfecta pentru aplicatiile industriale. Datorita ratei mari de rejectie a sarii, membranele CPA sunt utilizate in industria de producere a energiei electrice, in industria farmaceutica, electronica si in industria semiconductorilor.

 • cpa2-4040

  Membrane osmotice CPA2

  Membranele de tip CPA2 reprezinta cea de-a doua generatie de membrane CPA cu rata mare de rejectie introdusa la inceputul anilor 1990. Acest tip de membrana cu o suprafata de 33.9 m2 si o rata de rejectie de 99,7% este cunoscuta astazi drept cel mai robust produs al Hydranautics.
  Membranele CPA2 sunt utilizate in mod obisnuit in tratarea apelor sarate pentru obtinerea unui permeat cu un grad scazut de TDS.
  Membrana CPA2 este disponibila in diametre de 4” respectiv 8”.

 • cpa3

  Membrane osmotice CPA3

  CPA3 este cea de-a treia generatie de membrane CPA cu rata mare de rejectie a apei sarate introdusa la sfarsitul anilor 1990. Aceasta membrana la o rata de rejectie de 99,7% este o versiune imbunatatita a membranei de tip CPA2 avand o suprafață activa mai mare cu 10% (37.1 m2). Acest lucru a condus la reducerea costurilor, necesitand mai putine vase de presiune, ocupand astfel mai putin spatiu.
  Membrana CPA3 este disponibila in diametru de 8”.

 • CPA5-LD.png

  Membrane osmotice CPA5

  CPA5-LD este cea de-a patra generatie de membrane CPA. Aceasta membrana cu o suprafata de 37.1 m2, cu o rata de rejectie de 99,7%, este o varianta imbunatatita a membranei CPA3 deoarece este proiectata utilizand tehnologia Low Differential Pressure LDTM. Ofera o rata de rejectie îmbunatăatita a tuturor ionilor, inclusiv silice si nitrati.
  Ca urmare, membrana CPA5-LD nu trebuie sa fie curatata frecvent – reducand astfel costul tratamentului – oferind in acelasi timp o durabilitate îndelungată și o performanta crescuta.
  Membranele de tip CPA5-MAX au o suprafata de 40.9 m2 si sunt foarte potrivite pentru pentru aplicatiile cu grad scazut de incarcare. Cresterea suprafetei membranei reduce costurile, scaderea numarului de vase de presiune si implicit ocuparea unui spatiu mai mic.
  Membrana CPA5-LD este disponibila in diametre de 4” respectiv 8”, iar membrana CPA5-MAX este disponibila in diametru de 8”.

 • CPA6

  Membrane osmotice CPA6

  CPA6-LD este cea de-a cincea generatie de membrane CPA si prezinta cea mai buna rata de rejectie (99,8%) comparativ cu predecesoarele ei. Aceasta membrana cu o suprafata de 37.1 m2 functioneaza la o presiune mai mare de alimentare decat CPA5-LD, dar are cea mai mare rata de rejectie din gama CPA.
  Membranele CPA6-LD sunt proiectate folosind tehnologia Low Differential Pressure LDTM, si sunt utilizate pentru a minimiza incarcarea coloidala. Acestea au o suprafata de 37 m2 (400 ft2). Utilizarea CPA6-LD presupune costuri reduse si o rata mare de rejectie.
  CPA6-MAX prezinta aceeasi rata de rejectie ca CPA6-LD, dar o suprafata a membranei cu 10% mai mare (40.9 m2 ). CPA6 MAX este recomandata pentru apele de alimentare cu turbiditate scazuta, cum ar fi apa sarata din puturi.
  Membranele CPA6-LD si CPA6-MAX sunt disponibile numai in diametre de 8”.

 • CPA7-LD

  Membrane osmotice CPA7

  CPA7-LD este cea de-a sasea generatie de membrane de tip CPA si prezinta cea mai mare rata de rejectie (99,8%).
  Membrana CPA7-LD nu trebuie sa fie curatata frecvent – reducand astfel costul tratamentului – oferind in acelasi timp o durabilitate indelugata si o performanta crescuta.
  In cazul in care este necesara o apa de inalta puritate in conditii dificile, membrana CPA7-LD ofera cel mai bun raport intre calitatea foarte buna a permeatului si presiune de alimentare mica.
  Membrana CPA7-LD este recomandata in industria de generare a energiei, electronica, semiconductori, farmaceutica, industria alimentara si a bauturilor.