Membrane osmotice LFC

Membranele de tip LFC3-LD ce folosesc tehnologia inovativă LD Technology ™ cu încărcare scăzută, combină atributele unei încărcări de suprafață neutre și hidroficitate pentru a obține cea mai scăzută încărcare organică și coloidală în cele mai solicitante condiții de alimentare cu apă.
Combinând atributele unei încărcări neutre a suprafeței și a hidroficității, LFC3-LD oferă o reducere semnificativă a ratelor de încărcare, crescând eficiența membranei prin restabilirea performanțelor nominale după curățare.
Membrana de tip LFC3-LD (presiune diferențială scăzută) oferă o încărcare a suprafeței neutră care reduce încărcarea în timpul tratării apelor reziduale și de suprafață cu potențial mare de încărcare. Folosind tehnologia LD Technology ™ pentru încărcare mică, presiunea diferențială se reduce, scăzând încărcarea biologică și coloidală din interiorul membranei, reducând cu succes numărul de curățare cerut!
Membrana de tip LFC3-LD este disponibilă cu diametre de 4” respectiv 8”.

  • LFC3

    Membrane osmotice LFC

    Membranele de tip LFC3-LD ce folosesc tehnologia inovativa LD Technology ™ cu incarcare scazuta, combina atributele unei incarcari de suprafata neutre si hidroficitate pentru a obtine cea mai scazuta incarcare organică si coloidala in cele mai solicitante conditii de alimentare cu apa.
    Combinand atributele unei incarcari neutre a suprafetei si a hidroficitatii, LFC3-LD ofera o reducere semnificativa a ratelor de incarcare, crescand eficienta membranei prin restabilirea performantelor nominale dupa curatare. Membrana de tip LFC3-LD (presiune diferentiala scazuta) ofera o incarcare a suprafetei neutra care reduce incarcarea in timpul tratarii apelor reziduale si de suprafata cu potential mare de incarcare. Membrana de tip LFC3-LD este disponibila in diametre de 4” respectiv 8”.