Membrane osmotice SWC

Deoarece lumea se confrunta cu un deficit de apa dulce, Hydranautics aduce o gama de membrane de tip SWC RO pentru a satisface cerintele industriei de desalinizare. Membranele SWC au imbunatatit productivitatea si rata de rejectie a sarii timp de peste două decenii, reducand in acelasi timp impactul asupra mediului. Membranele SWC se gssesc intr-o gama de variante inovatoare, in functie de nivelul de salinitate.
Membranele SWC vin intr-o gama de variante inovatoare potrivite pentru diferite grade de salinitate a apei de mare. Fiecare dintre ele ofera cele mai ridicate rate de productivitate si de rejectie a sarii in aplicatiile industriale, cu un debit optimizat, incarcare redusa si consum redus de energie.
Aceasta performanta si consistenta excepționale conduc la utilizarea membranelor de tip SWC in desalinizarea apei de mare si in aplicatiile industriale de tratare a apelor uzate cu un continut mare de TDS, inclusiv in cazul modelelor conventionale si hibride.

 • swc4-maxSWC4-LD

  Membrane osmotice SWC4

  Membranele de tip SWC4 prezinta cea mai inalta rata de rejectie si sunt proiectate sa trateze niveluri diferite de salinitate ale apei de mare si sa produca un permeat cu nivel scazut de TDS. Tipul de membrane SWC4 este des folosit in tratarea apei de mare si a apelor cu un grad de TDS mare.
  Membranele SWC4-LD utilizeaza tehnologia brevetata Low Differential LD ™ proiectata pentru a minimiza incarcarea coloidala .
  Ca urmare, membrana SWC4-LD nu trebuie sa fie curatata frecvent – reducand astfel costul tratamentului – oferind in acelasi timp o durabilitate mare si o performanta crescuta.
  Cu o suprafata activa mare, membranele de tip SWC4 MAX ofera o rata de rejectie exceptionala a sarii si a borului pentru aplicatiile cu apa calda.
  Membranele SWC4-LD si SWC4 MAX au diametrul de 8” iar membranele de tip SWC4 au diametrul de 16”.

 • SWC4b

  Membrane osmotice SWC4B

  Membranele de tip SWC4B utilizeaza aceleasi materiale pe baza de polimeri ca membranele de tip SWC4, oferind cea mai mare rata de rejectie inclusiv a borului. Membranele SWC4B-LD si SWC4B MAX sunt utilizate pentru potabilizarea apei atunci cand concentratia de bor este critica. Nu au nevoie de o a doua treapta, reducându-se astfel costurile.
  Membranele SWC4B-LD utilizeaza tehnologia patentata Low Differential LD ™, proiectata pentru a minimiza incarcarea coloidala .
  Ca urmare, membranele de tip SWC4-LD nu trebuie sa fie curatate frecvent – reducand astfel costul tratamentului – oferind in acelasi timp o durabilitate mare si o performanta crescuta.
  Tipul de membrane SWC4B MAX, cu o suprafata de membrana activa mare necesita o pre-tratare pentru a obtine in permeat concentratii de bor mult mai mici.
  Membranele de tip SWC4B-LD si SWC4B MAX au diametrul de 8”.

 • SWC5-LD

  Membrane osmotice SWC5

  Membranele de tip SWC5 sunt concepute pentru a oferi un debit optim de permeat si o rata de rejectie a sarii optima. Acestea reprezinta cea mai buna alegere in cazul presiunilor de alimentare mici. Membranele SWC5 ofera cea mai mare eficienta la cele mai mici costuri si sunt utilizate in instalatiile mari de desalinizare.
  Oferind performante de inalta calitate si incarcare redusa, membranele SWC5-LD asigura un debit mare si o rata de rejectie excelenta a sarii si a borului la presiuni de functionare scazute.
  Tipul de membrane SWC5-LD utilizeaza tehnologia brevetata Low Differential LD ™ proiectata pentru a minimiza incarcarea coloidala.
  Ca urmare, membranele SWC5-LD nu trebuie sa fie curatate frecvent – reducandu-se astfel costul tratamentului – oferind in acelasi timp o durabilitate mare si o performanta crescuta.
  Cu o suprafata activa mare, SWC5 MAX ofera o rata de rejectie exceptionala a sarii si o eficienta energetica ridicata.
  Membranele SWC5-LD sunt disponibile cu diametre de 4” respectiv 8”, SWC5 MAX cu diametru de 8” si SWC5 cu diametru de 16”

 • SWC6MAXSWC6-LD-4040

  Membrane osmotice SWC6

  Membranele de tip SWC6 ofera cel mai mare debit de permeat cu o eficienta energetica ridicata. Aceste membrane se utilizeaza atunci cand temperaturile de alimentare cu apa de mare sunt mai mici decat in mod normal. Membranele SWC6 nesesita presiuni de alimentare mai reduse, consum redus de energie si costuri mai mici de tratament.
  Oferind performante de inalta calitate cu un grad redus de incarcare, membranele SWC6-LD asigura debit mare si rata de rejectie excelenta a sarii la presiuni de functionare scazute.
  Membranele SWC6-LD utilizeaza tehnologia patentata Low Differential LD ™ proiectata pentru a minimiza incarcarea coloidala.
  Ca urmare, membranele SWC6-LD nu trebuie sa fie curătate frecvent – reducand astfel costul tratamentului – oferind in acelasi timp o durabilitate mare si o performanta crescuta.
  Cu o suprafata activa mare, SWC6 MAX ofera reducerea costurilor si o calitate a permeatului fara compromis in aplicatiile de desalinizare a apei de mare.
  Membranele SWC6-LD sunt disponibile cu diametre de 4” respectiv 8”, iar membranele de tip SWC6 MAX cu diametru de 8”.